Ναύπλιο: Δύο νεαροί Ρομά κατηγορούνται για 18 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα

Ναύπλιο: Δύο νεαροί Ρομά κατηγορούνται για 18 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη τέσσερις Ρομά, δύο άντρες, 40 και 37 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, 38 και 37 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανήλικου

Ναύπλιο: Δύο νεαροί Ρομά κατηγορούνται για 18 διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα
Στην εξιχνίαση 18 διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου προχώρησε η ασφάλεια Ναυπλίου σχηματίζοντας δικογραφία κατά δύο νεαρών Ρομά.

Πρόκειται για ένα 18χρονο και έναν ανήλικο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, έπειτα από συστηματική έρευνα που διεξήγαγε η Ασφάλεια Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι παραπάνω, κατά το χρονικό διάστημα από 18 Νοεμβρίου 2014 έως και την 6 Φεβρουαρίου 2015, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων, διέπραξαν δεκαπέντε κλοπές και τρείς απόπειρες κλοπών σε οχήματα.

Κλείσιμο
Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη τέσσερις Ρομά, δύο άντρες, 40 και 37 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, 38 και 37 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης