Ανέβαζε στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές νεαρής και συνελήφθη

Ανέβαζε στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές νεαρής και συνελήφθη

Πρόκειται για 41χρονο Κύπριο που αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες σε προσωπικές στιγμές γυναίκας χωρίς εκείνη να το γνωρίζει 

Ανέβαζε στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές νεαρής και συνελήφθη
Προσωπικά βίντεο γυναίκας αναρτούσε στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή της, 41χρονος Κύπριος, ο οποίος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξιχνίασε την υπόθεση, δικογραφία για δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της γυναίκας, εντοπίστηκαν σε φορητό υπολογιστή του συλληφθέντα, βίντεό της σε προσωπικές της στιγμές. Συγκεκριμένα, υπήρχαν δεκαπέντε βίντεο, τα οποία φέρονται να είναι στην αυθεντική τους μορφή και άλλα δέκα, προϊόντα επεξεργασίας και συνένωσης των αρχικών.

Επιπλέον, βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών της καταγγέλλουσας, επίσης σε προσωπικές της στιγμές, μια κάρτα microSD και ηλεκτρονικός φάκελος ο οποίος παραπέμπει σε εφαρμογή κινητών τηλεφώνων επεξεργασίας αρχείων βίντεο και ταυτίζεται με το λογισμικό, που χρησιμοποιήθηκε για την επεξεργασία των αναρτηθέντων στο διαδίκτυο επίμαχων βίντεο.
Κλείσιμο

Ο 41χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης