Βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα ζωγραφίζοντας μια σβάστικα

Βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα ζωγραφίζοντας μια σβάστικα

Αγκυλωτοί σταυροί και φασιστικά συνθήματα γέμισαν τη προτομή του αντιφασίστα μουσικού

Βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα ζωγραφίζοντας μια σβάστικα
Το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη του αντιφασίστα μουσικού παύλου Φύσσα βεβήλωσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης. Με κόκκινο σπρέι ζωγράφισαν τον αγκυλωτό σταυρό, ενώ ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει: «Τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου το Σεπτέμβρη του 2013 δολοφονήθηκε από τα μέλη της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Αγκυλωτοί σταυροί και φασιστικά συνθήματα γέμισαν τη προτομή του αντιφασίστα μουσικού. Η νέα θρασύτατη πρόκληση και η επανεμφάνιση των φασιστοειδών στους δρόμους της πόλης μας αποδεικνύει ότι το μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό.

Ο δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας καταδικάζει την άνανδρη φασιστική επίθεση στο σημείο της δολοφονίας, ένα χώρο με ιδιαίτερη συμβολική σημασία για εμάς, ένα χώρο μνήμης που θυμίζει στους κατοίκους της πόλης μας ότι ο αγώνας ενάντια στην απειλή του φασισμού πρέπει να είναι διαρκής στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές μας».

Κλείσιμο


Πηγή: www.keratsini-drapetsona.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης