Είχαν μετατρέψει τρεις μεζονέτες σε φυτείες υδροπονικής κάνναβης

Είχαν μετατρέψει τρεις μεζονέτες σε φυτείες υδροπονικής κάνναβης

Σε 50 εκατ.ευρώ υπολογίζονται τα κέρδη της σπείρας από τις φυτείες σε Πεντέλη, Πικέρμι και Λαγονήσι, με δεδομένο ότι η τιμή του κιλού της υδροπονικής κάνναβης κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ

Είχαν μετατρέψει τρεις μεζονέτες σε φυτείες υδροπονικής κάνναβης
Έξι άτομα, μέλη σπείρας που καλλιεργούσε και διακινούσε υδροπονική κάνναβη, γνωστή ως Skunk, συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης. Πρόκειται για πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα.
 
Η αστυνομία εντόπισε τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε η σπείρα σε τρεις μεζονέτες σε Πεντέλη, Πικέρμι και Λαγονήσι. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη της σπείρας από τις φυτείες θα ανέρχονταν σε 50 εκατ. ευρώ, με δεδομένο ότι η τιμή του κιλού της υδροπονικής κάνναβης κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ, όπως είπε ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Παναγιώτης Στάθης, κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα χρησιμοποιούσε προηγμένη τεχνολογία για την καλλιέργεια των φυτειών, ενώ το ενοίκιο που πλήρωναν τα μέλη της για τις μεζονέτες, ήταν αρκετά υψηλό.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης