Μεσολόγγι: Προσκυνούσε σε ναό αλλά… άνοιξε και το παγκάρι!

Μεσολόγγι: Προσκυνούσε σε ναό αλλά… άνοιξε και το παγκάρι!

Στις τσέπες του νεαρού δράστη βρέθηκαν περίπου 300 ευρώ που είχε προλάβει να «βουτήξει» από το παραβιασμένο κουτί

Μεσολόγγι: Προσκυνούσε σε ναό αλλά… άνοιξε και το παγκάρι!
Μάταια προσπάθησε να πείσει τους άνδρες της Ασφάλειας που τον έπιασαν στα πράσα ότι πήγε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι για να… προσκυνήσει, ένας νεαρός σεσημασμένος για διαρρήξεις σε σπίτια και αυτοκίνητα!

Το παγκάρι του φιλόπτωχου ταμείου που ήταν σπασμένο και άδειο, δεν άφηνε αμφιβολίες για τον πραγματικό σκοπό της «επίσκεψής» του στην εκκλησία. Στις τσέπες του νεαρού δράστη που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τις αρχές, βρέθηκαν περίπου 300 ευρώ που είχε προλάβει να «βουτήξει» από το παραβιασμένο κουτί. Τα χρήματα αποδόθηκαν στους υπεύθυνους του ναού και ο δράστης ανακρίνεται για τυχόν άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Να παραβιάσουν τις κλειδαριές από τις πόρτες του Γυμνασίου Αμφιλοχίας επιχείρησαν άγνωστοι που χρησιμοποίησαν σύρμα ως αντικλείδι, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς η άκρη κόπηκε και έφυγαν άπρακτοι. Οι καθηγητές που πήγαν να ξεκλειδώσουν είδαν ότι τα κλειδιά τους δεν έμπαιναν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκα στις κλειδαριές τα κομμάτια από το σύρμα και ερευνούν για τον εντοπισμό των επίδοξων εισβολέων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης