ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κατερίνη: Σκόρπιζαν... χασίς στο δρόμο ενώ τους καταδίωκαν!

Κατερίνη: Σκόρπιζαν... χασίς στο δρόμο ενώ τους καταδίωκαν!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μαζέψουν την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων που πέταξαν οι τέσσερις νεαροί φίλοι ηλικίας από 19 ως 21 χρόνων

Κατερίνη: Σκόρπιζαν... χασίς στο δρόμο ενώ τους καταδίωκαν!
Δεν κράτησε πολύ η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. σε χωριό της Πιερίας αλλά, ώσπου να ακινητοποιηθεί, οι τέσσερις επιβάτες είχαν σκορπίσει από το παράθυρο το περιεχόμενο μιας συσκευασίας με χασίς!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μαζέψουν την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων που πέταξαν οι τέσσερις νεαροί φίλοι ηλικίας από 19 ως 21 χρόνων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Μάλιστα, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι. Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Ασφαλείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 34χρονο, ότι διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στην Άρτα. Όταν τον εντόπισαν και τον υπέβαλαν σε έρευνα, βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,28 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης