Πατέρας και γιος είχαν έξι κιλά χασίς στα Χανιά

Πατέρας και γιος είχαν έξι κιλά χασίς στα Χανιά

Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος αποκάλυψε ότι ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά σχεδόν έξι κιλά ναρκωτικών

Πατέρας και γιος είχαν έξι κιλά χασίς στα Χανιά
Ο γιος διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στα Χανιά και ο πατέρας τον εφοδίαζε με… όπλα!

Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος αποκάλυψε ότι ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά σχεδόν έξι κιλά ναρκωτικών.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με εννέα φυσίγγια χωρίς τη σχετική άδεια, που ο 32χρονος αποκάλυψε ότι του είχε παραχωρήσει ο 67χρονος πατέρας του, αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που αποτέλεσε αφορμή για να αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης η Δίωξη Ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Η έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν πατέρας και γιος έφερε στο φως ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 310 γραμμάριων και άλλη μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όμως, οι πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι και ενός άλλου συγγενικού προσώπου του 32χρονου, όπου βρέθηκαν άλλα τέσσερα κιλά και 410 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με δέκα φυσίγγια πολεμικού όπλου και δύο μαχαίρια.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων άσκησε δίωξη στον 32χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στον πατέρα του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης