Διαδηλωτές έγραψαν ανενόχλητοι συνθήματα στις κλούβες των ΜΑΤ

Διαδηλωτές έγραψαν ανενόχλητοι συνθήματα στις κλούβες των ΜΑΤ

Όχι πια ΜΑΤ, μόνο κλούβες στην πρώτη πορεία επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - Τοποθετηθήκαν τρεις κλούβες κάθετα στη Βουλή (λουλουδάδικα) χωρίς εμφανή παρουσία ανδρών των ΜΑΤ

Διαδηλωτές έγραψαν ανενόχλητοι συνθήματα στις κλούβες των ΜΑΤ
Τρεις κλούβες στο ύψος των Λουλουδάδικων και δύο αστυνομικές κορδέλες χρησιμοποίησε η ΕΛΑΣ προκειμένου να εμποδίσει την αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από την Ομόνοια, στην πρώτη διαδήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρήσει προς την πλατεία Ρηγίλλης όπου πραγματοποίησε συγκέντρωση για την τραγωδία στα Ίμια η Χρυσή Αυγή.

Σημειώνεται ότι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά από τις κλούβες δεν υπήρχε εμφανής παρουσία ανδρών των ΜΑΤ.

Κλείσιμο






Ωστόσο οι άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονταν πίσω από τις κλούβες για να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί ενώ μπροστά από τις κλούβες βρίσκονταν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί για να απευθύνουν συστάσεις αν αυτό κρινόταν απαραίτητο.



Ορισμένοι διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος έγραψαν υβριστικά συνθήματα χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων.













Η πορεία, στην οποία συμμετέχουν περίπου 1.500-2.000 άτομα έφτασε στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.





Η πορεία πραγματοποιήθηκε σε «απάντηση» της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Ρηγίλλης για την τραγωδία στα Ίμια. Η συγκέντρωση αυτή, στην οποία ακούστηκε και ηχογραφημένο μήνυμα του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, ολοκληρώθηκε μετά τις 9 το βράδυ όταν οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στο Χίλτον. Στη συ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης