Ξάνθη: Πήραν τις... πόρτες κι έφυγαν!

Ξάνθη: Πήραν τις... πόρτες κι έφυγαν!

Οι πόρτες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δυο συλληφθέντες οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης 

Ξάνθη: Πήραν τις... πόρτες κι έφυγαν!
Διέρρηξαν μια αποθήκη στην Ξάνθη, την έκαναν «φύλλο και φτερό», αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν και αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους τις... πόρτες οι δυο νεαροί «κυνηγοί», που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα!

Ήταν μέρα-μεσημέρι όταν οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 22 και 18 χρόνων «ξήλωσαν» τρεις μεταλλικές πόρτες από την αποθήκη που βρίσκεται σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, τις φόρτωσαν στους ώμους τους και ξεκίνησαν για να φύγουν. Σε μικρή απόσταση, όμως, τους είδαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και κατάλαβαν αμέσως ότι το φορτίο τους ήταν κλεμμένο.

Οι πόρτες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δυο συλληφθέντες οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες λεηλασίες σε κτίσματα της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης