Εβρος: Θα περνούσε τα σύνορα με Audi κλεμμένο από τη Γερμανία

Εβρος: Θα περνούσε τα σύνορα με Audi κλεμμένο από τη Γερμανία

Από τον έλεγχο που έκαναν, διαπίστωσαν ότι οι δύο άδειες κυκλοφορίας που τους έδειξε ο αλλοδαπός οδηγός ήταν πλαστές, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα κι έτσι τον συνέλαβαν

Εβρος: Θα περνούσε τα σύνορα με Audi κλεμμένο από τη Γερμανία
Νύχτα προσπάθησε να περάσει τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης του Ορμενίου στον Έβρο, ένας 39χρονος Τούρκος που οδηγούσε ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Audi με προορισμό την πατρίδα του. Πίστευε ότι τέτοια ώρα οι έλεγχοι δεν θα ήταν αυστηροί και θα περνούσε εύκολα το όχημα.

Όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αγρυπνούσαν και διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες. Από τον έλεγχο που έκαναν, διαπίστωσαν ότι οι δύο άδειες κυκλοφορίας που τους έδειξε ο αλλοδαπός οδηγός ήταν πλαστές, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα κι έτσι τον συνέλαβαν. 

Αμέσως μετά εξακριβώθηκε από τις διεθνείς λίστες αναζήτησης κλεμμένων οχημάτων ότι το Audi ήταν καταχωρημένο από τις αρχές της Γερμανίας ως κλεμμένο και κατασχέθηκε για να επιστραφεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Ο 39χρονος Τούρκος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης