Δεύτερη ληστεία σε σπίτι στη Φθιώτιδα

Δεύτερη ληστεία σε σπίτι στη Φθιώτιδα

Ο 86χρονος ένοικος που κατοικεί μόνος δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση και οι κακοποιοί έψαξαν όλο το σπίτι.

Δεύτερη ληστεία σε σπίτι στη Φθιώτιδα
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Νέα Μάκριση του Δομοκού στην Φθιώτιδα, όταν εισέβαλαν δυο άγνωστοι που διέρρηξαν την πόρτα, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν με κορδόνια για να ερευνήσουν ανενόχλητοι τα δωμάτια!

Ο 86χρονος ένοικος που κατοικεί μόνος δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση και οι κακοποιοί έψαξαν όλο το σπίτι. Όμως, δεν βρήκαν παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό και, πριν φύγουν, άρπαξαν και την... τηλεόραση. Παραμένει άγνωστο με ποιον τρόπο διέφυγαν οι δράστες, ωστόσο οι άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας που διενεργούν προανάκριση εκτιμούν ότι είχαν μαζί τους αυτοκίνητο.

Δεν αποκλείουν, μάλιστα, την πιθανότητα να πρόκειται για το αυτοκίνητο ενός 60χρονου που είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στη Γλύφα Φθιώτιδας, την περασμένη Κυριακή και οι δράστες να είναι οι ίδιοι! Τότε, οι δυο άγνωστοι ληστές που τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών, είχαν αρπάξει εκτός από το όχημα κάποιες εικόνες, 500 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης