Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές», τονίζει

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση υποκύπτει στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ
Σκληρή κριτική κατά του αναπληρωτή Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την ΑΔΕΔΥ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές» τονίζει ο κ.  Μητσοτάκης.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση καταργεί την αξιολόγηση, σταματά τον έλεγχο για τις παράνομες μονιμοποιήσεις και τους διορισμούς με πλαστά πιστοποιητικά, πως καταργεί το νέο, σύστημα επιλογής προϊσταμένων και ότι τροποποιεί το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κλείνοντας το μάτι, όπως λέει, στην ανομία.

Κλείσιμο
«Υποκύπτουν στο λαϊκισμό και στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους. Οι μάσκες έπεσαν. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους τη σιωπηλή πλειοψηφία τόσο των έντιμων και εργατικών δημοσίων υπαλλήλων όσο και της κοινωνίας» καταλήγει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης