Πάτρα: «Σήκωσε» χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και όπλο

Πάτρα: «Σήκωσε» χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και όπλο

Ο νεαρός Έλληνας δράστης εισέβαλε στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο, αλλά άφησε πίσω του αρκετά ίχνη από τα οποία οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του

Πάτρα: «Σήκωσε» χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και όπλο
Καταδικάστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος από το Αυτόφωρο μετά την έφεση που άσκησε ένας 31χρονος που «σήκωσε» ένα μικρών διαστάσεων χρηματοκιβώτιο από το σπίτι ενός 34χρονου στην Πάτρα, το οποίο είχε μέσα κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και ένα πιστόλι με 25 σφαίρες.

Ο νεαρός Έλληνας δράστης εισέβαλε στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο, αλλά άφησε πίσω του αρκετά ίχνη από τα οποία οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον συνέλαβαν. Δεν βρήκαν, όμως, ούτε το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο ούτε το περιεχόμενό του και συνεχίζουν τις έρευνες.

Αντίθετα, κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν ένα περίστροφο κρότου που ο 31χρονος κατείχε παράνομα το οποίο κατέσχεσαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης