Αγρίνιο: Μπήκε σε λεωφορείο με χασίς και λαθραίο καπνό

Αγρίνιο: Μπήκε σε λεωφορείο με χασίς και λαθραίο καπνό

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο λεωφορείο στον σταθμό του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο

Αγρίνιο: Μπήκε σε λεωφορείο με χασίς και λαθραίο καπνό
Χωμένος ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών του υπεραστικού λεωφορείου, πίστευε πως θα κατάφερνε να μεταφέρει το παράνομο εμπόρευμα που είχε μαζί του χωρίς να δίνει στόχο ένας 34χρονος στο Αγρίνιο. Δεν φαντάστηκε, όμως, πως είχε ήδη στοχοποιηθεί.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο λεωφορείο στον σταθμό του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο. Στα πράγματά του βρήκαν κρυμμένα 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μισό κιλό αδασμολόγητου καπνού.

Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμπεται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των δασμών και φόρων που αναλογούν.

Με μια σακούλα που είχε μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24,1 γραμμαρίων και με έξι ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, τσάκωσαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στη Χαλκίδα. Οι δράστες ηλικίας 54 και 48 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης