Ανήλικος συνελήφθη για διάρρηξη στη Ροδόπη

Ανήλικος συνελήφθη για διάρρηξη στη Ροδόπη

Κατά την διαφυγή τους, οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σε κοντινή επαρχιακή οδό και συνελήφθησαν 

Ανήλικος συνελήφθη για διάρρηξη στη Ροδόπη
Το ταμείο μιας επιχείρησης στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης έβαλαν στο μάτι δυο νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας ανήλικος, που προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στην προσπάθειά τους να την διαρρήξουν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δράστες ηλικίας 19 και 15 χρόνων παραβίασαν την είσοδο της επιχείρησης, μπήκαν στο εσωτερικό και άδειασαν την ταμειακή μηχανή που όμως είχε μέσα μόλις 50 ευρώ. Στη συνέχεια επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο, αλλά δεν τα κατάφεραν και απλώς του προκάλεσαν φθορές.

Κατά την διαφυγή τους, οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σε κοντινή επαρχιακή οδό, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στον επιχειρηματία. Οι δυο φίλοι ανακρίνονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης