Φθιώτιδα: Νεαροί άρπαξαν πανάκριβα καλώδια από εργοτάξιο

Φθιώτιδα: Νεαροί άρπαξαν πανάκριβα καλώδια από εργοτάξιο

Οι δράστες είχαν πάει με δυο αγροτικά φορτηγάκια στο εργοτάξιο και είχαν κλέψει καλώδια μέσης τάσης μήκους 100 μέτρων, που η αξία τους φτάνει τα 10.000 ευρώ

Φθιώτιδα: Νεαροί άρπαξαν πανάκριβα καλώδια από εργοτάξιο
Ήξεραν πού χτυπούσαν οι τρεις νεαροί «κυνηγοί» χαλκού που έβαλαν στόχο τα πανάκριβα καλώδια μέσης τάσης τα οποία υπήρχαν μέσα στο εργοτάξιο μιας εταιρείας στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας. Δεν ήξεραν, όμως, να… αποφύγουν τη σύλληψη που ήρθε για δυο από αυτούς!

Οι δράστες είχαν πάει με δυο αγροτικά φορτηγάκια στο εργοτάξιο και είχαν κλέψει καλώδια μέσης τάσης μήκους 100 μέτρων, που η αξία τους φτάνει τα 10.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους, όμως, ένας από τους εργαζόμενους τους είδε και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του ενός από τα δυο οχήματα.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Υπάτης που ανέλαβαν την προανάκριση σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας, βρήκαν ότι το αγροτικό ανήκε σε έναν 28χρονο τσιγγάνο, τον συνέλαβαν και οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Τώρα, αναζητούν τον 30χρονο αδελφό του που συμμετείχε στην κλοπή μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους αγνώστων στοιχείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης