«Θηλυκές» κλοπές πορτοφολιών σε Αγρίνιο και Βοιωτία

«Θηλυκές» κλοπές πορτοφολιών σε Αγρίνιο και Βοιωτία

Μια 33χρονη πλησίασε έναν 50χρονο άνδρα στο Αγρίνιο και τον απασχόλησε όσο χρειαζόταν για να αρπάξει από την τσέπη του 740 ευρώ και να εξαφανιστεί τρέχοντας

«Θηλυκές» κλοπές πορτοφολιών σε Αγρίνιο και Βοιωτία
Παλιά γνώριμη των αστυνομικών της Ασφαλείας ήταν μια 33χρονη που πλησίασε έναν 50χρονο άνδρα στο Αγρίνιο και τον απασχόλησε όσο χρειαζόταν για να αρπάξει από την τσέπη του 740 ευρώ και να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Το θύμα αναγνώρισε την δράστιδα από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν οι αστυνομικοί κι έτσι εκείνοι άρχισαν να την αναζητούν. Τελικά, την εντόπισαν να περιφέρεται στην πόλη αναζητώντας νέο θύμα, τη συνέλαβαν και την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

*** Την ίδια τύχη είχαν δυο τσιγγάνες ηλικίας 45 και 21 χρόνων που και αυτές άρπαξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από την τσέπη του παντελονιού ενός 74χρονου όλη του τη σύνταξη ύψους 520 ευρώ, μόλις την πήρε από την τράπεζα. Η κλοπή είχε γίνει στις 7 Ιανουαρίου στο Μουρίκι Βοιωτίας και εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας Θηβών, αλλά ούτε οι δράστιδες βρέθηκαν ούτε φυσικά τα κλεμμένα χρήματα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης