Καβάλα: Πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα λαχεία και τον... τσάκωσαν

Καβάλα: Πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα λαχεία και τον... τσάκωσαν

Ο 26χρονος Έλληνας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια κλοπή και είχε συλληφθεί, αλλά το πάθημα δεν του έγινε μάθημα και την «πάτησε» με τον ίδιο τρόπο

Καβάλα: Πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα λαχεία και τον... τσάκωσαν
Σαν... αγράμματος την έπαθε ο νεαρός που είχε διαρρήξει μια επιχείρηση στη Χρυσούπολη της Καβάλας τα ξημερώματα της 13ης Δεκεμβρίου και είχε κλέψει, μεταξύ άλλων, λαχεία συνολικής αξίας 370 ευρώ. Οι αριθμοί τους ήταν γνωστοί και, όταν πήγε να εξαργυρώσει όσα κέρδιζαν, τον τσάκωσαν.

Ο 26χρονος Έλληνας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια κλοπή και είχε συλληφθεί, αλλά το πάθημα δεν του έγινε μάθημα και την «πάτησε» με τον ίδιο τρόπο. Από το εσωτερικό της επιχείρησης είχε αρπάξει ακόμη 120 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή που δεν έχει βρεθεί ακόμη. Το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Πήγε να ψωνίσει σε ένα σούπερ μάρκετ στο
Κλείσιμο
Αμύνταιο της Φλώρινας, αλλά όταν έφτασε στο ταμείο η 47χρονη υπεύθυνη απουσίαζε και βρήκε την ευκαιρία να απλώσει «χέρι» στην ταμειακή μηχανή. Όμως, η γυναίκα αντιλήφθηκε τον 41χρονο δράστη και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του τα 115 ευρώ που είχε «βουτήξει», τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη εκπρόσωπο του καταστήματος. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης