Οι απολυμένες καθαρίστριες υποδέχθηκαν τον Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών

Οι απολυμένες καθαρίστριες υποδέχθηκαν τον Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών

Ήταν κινητοποίηση... καλωσορίσματος, λένε - Περιμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων

Οι απολυμένες καθαρίστριες υποδέχθηκαν τον Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών
Σχηματίζοντας το σήμα της νίκης με τα χέρια τους, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν σε κινητοποίηση, αλλά αυτή τη φορά... συμπαράστασης και καλωσορίσματος προς τον νέο υπουργό οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη κατα την παράδοση παραλαβής του υπουργείου.

Κρατώντας το συνηθισμένο πανό ήρθαν στα γνωστά τους λημέρια, όπου για πρώτη φορά δεν υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις να τις διώξουν απο τον χώρο της εισόδου του υπουργείου, περιμένοντας με την σειρά τους την οριστικοποίηση των προεκλογικών δεσμέυσεων.

Κλείσιμο


Οι καθαρίστριες μάλιστα καθόλη την διάρκεια φώναξαν παραλλαγμένα γνωστά συνθήματα που φώναζαν κατά της παλιάς ηγεσίας του υπουργείου αλλά και της κυβέρνησης Σαμαρά με ποιο γνωστό εκείνο που λέει «οι καθαρίστριες να μπουν στα υπουργεία, που βγάλανε τους υπουργούς στην ανεργία».





Όπως λέει η εκπρόσωπός τους Δέσποινα Κωστοπούλου, οι δηλώσεις Κατρούγκαλου περί ακύρωσης των απολύσεων λόγω της διαθεσιμότητας επί μνημονίου, τους «τόνωσαν το ηθικό». 



«Ήταν δέσμευση και του κ. Τσίπρα άλλωστε ότι θα πάρουμε πίσω τις δουλειές μας», λέει η ίδια.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επαφή με το επιτελείο του υπουργείο, καθώς τα νέα στελέχη παραλαμβάνουν σήμερα τα καθήκοντά τους.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης