Συνέλαβαν φυγόποινο αλλοδαπό στη Λάρισα

Συνέλαβαν φυγόποινο αλλοδαπό στη Λάρισα

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν τα ίχνη του 29χρονου Αλγερινού σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ

Συνέλαβαν φυγόποινο αλλοδαπό στη Λάρισα
Βαριά ποινή εκκρεμούσε σε βάρος ενός νεαρού αλλοδαπού που είχε καταδικαστεί για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όμως είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και δικάστηκε ερήμην. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα και συνελήφθη.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν τα ίχνη του 29χρονου Αλγερινού σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που διέταξε να εκτελεστεί η ποινή κι έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές.

*** Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από ελληνικές δικαστικές αρχές, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και πλαστογραφία. Τελικά, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης