Αλκοόλ και εισιτήρια του ΚΤΕΛ η λεία διαρρήξεων στις Σέρρες!

Αλκοόλ και εισιτήρια του ΚΤΕΛ η λεία διαρρήξεων στις Σέρρες!

Μπόλικη δουλειά έπεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που εξιχνίασαν τρεις διαρρήξεις τις οποίες διέπραξε ένα «δίδυμο» νεαρών με ιδιαίτερη αδυναμία στο... αλκοόλ και άλλη μια με λεία... εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων της πόλης από διαφορετικό δράστη

Αλκοόλ και εισιτήρια του ΚΤΕΛ η λεία διαρρήξεων στις Σέρρες!
Στην πρώτη περίπτωση, αποκαλύφθηκε ότι δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 19 χρόνων ήταν οι δράστες των διαρρήξεων που είχαν γίνει τα ξημερώματα της 16ης Ιανουαρίου σε τρία καταστήματα στην πόλη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Συνολικά, οι δράστες είχαν αρπάξει 30 μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, δυο οθόνες υπολογιστών και 230 ευρώ. 

Στη δεύτερη περίπτωση, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή εισιτηρίων αξίας 1.750 ευρώ από την αποθήκη του τοπικού ΚΤΕΛ, που είχε γίνει στις 7 Ιανουαρίου. Δράστης είναι ένας 47χρονος Έλληνας, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Άλλη μια κλοπή που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή, εξιχνίασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας Σερρών. Πρόκειται για τη διάρρηξη στο σπίτι μιας  69χρονης από το οποίο είχαν κάνει φτερά 1.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ. Δράστης ήταν ένας 28χρονος που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης