Ιωάννινα: «Δίδυμο» διαρρηκτών χτύπησε οκτώ καφετέριες

Ιωάννινα: «Δίδυμο» διαρρηκτών χτύπησε οκτώ καφετέριες

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε στο «ντουέτο» των διαρρηκτών δίωξη για διακεκριμένες κλοπές

Ιωάννινα: «Δίδυμο» διαρρηκτών χτύπησε οκτώ καφετέριες
Οι καφετέριες και τα αναψυκτήρια στην πόλη των Ιωαννίνων αποτελούσαν τους προσφιλείς στόχους ενός «δίδυμου» Ελλήνων διαρρηκτών, που είχαν εισβάλει σε τουλάχιστον οκτώ από αυτά τους τελευταίους έξι μήνες. Οι τρεις τελευταίες κλοπές έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας και οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις πρόσφατες διαρρήξεις, κατέληξαν στους δυο νεαρούς δράστες ηλικίας 23 και 21 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ομολόγησαν ότι είχαν αρπάξει φορητούς υπολογιστές και χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές, παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα των τριών  καταστημάτων.

Από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε διαρρήξεις σε παρόμοια καταστήματα, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στους χώρους όπου τα είχαν κρύψει οι δύο νεαροί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν και άλλα αντικείμενα που δεν ανήκαν στους δράστες και ερευνούν για να εντοπίσουν τους νόμιμους κατόχους τους. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε στο «ντουέτο» των διαρρηκτών δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης