Κατερίνη: Πολύτεκνος τσαντάκιας χτύπησε ηλικιωμένη με... σφυρί

Κατερίνη: Πολύτεκνος τσαντάκιας χτύπησε ηλικιωμένη με... σφυρί

Οι κραυγές πόνου του θύματός του κινητοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης

Κατερίνη: Πολύτεκνος τσαντάκιας χτύπησε ηλικιωμένη με... σφυρί
Aυτό κι αν ήταν... σφυροκόπημα! Πρωτοφανή βιαιότητα χρησιμοποίησε ένας 57χρονος πολύτεκνός τσαντάκιας για να εξουδετερώσει μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην Κατερίνη, χτυπώντας την στο κεφάλι με... σφυρί (!) για να αρπάξει την τσάντα της!

Η άτυχη 64χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος κι έτσι ο Έλληνας δράστης βρήκε ευκαιρία να πάρει την τσάντα που είχε μέσα 520 ευρώ και να το βάλει στα πόδια. Όμως, οι κραυγές πόνου του θύματός του κινητοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο αδίστακτος κακοποιός είχε ακινητοποιηθεί και φορούσε χειροπέδες.

Η κλεμμένη τσάντα αποδόθηκε στη γυναίκα που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το σφυρί κατασχέθηκε ως πειστήριο στην κατοχή του 57χρονου που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά τελικά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης