Πάτρα: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη για 32χρονο με... αδυναμία στα μηχανάκια

Πάτρα: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη για 32χρονο με... αδυναμία στα μηχανάκια

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τη στιγμή που παραβίαζε τη μίζα στο μοτοποδήλατο ενός 26χρονου με σκοπό να το κλέψει

Πάτρα: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη για 32χρονο με... αδυναμία στα μηχανάκια
Την πρώτη φορά που έκλεψε ένα μοτοποδήλατο στην Πάτρα, στάθηκε τυχερός ο 32χρονος Έλληνας δράστης που κατάφερε να ξεφύγει με αυτό, να κάνει τις... βόλτες του και να το εγκαταλείψει. Τη δεύτερη φορά, όμως, ήταν... απρόσεκτος και μάλιστα του στοίχισε διπλά!

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τη στιγμή που παραβίαζε τη μίζα στο μοτοποδήλατο ενός 26χρονου με σκοπό να το κλέψει. Κατά τη σωματική έρευνα στην οποία τον υπέβαλαν, βρήκαν πάνω του μια άδεια κυκλοφορίας ενός άλλου μοτοποδηλάτου την οποία παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Ασφαλείας που ανέλαβαν την προανάκριση.

Γρήγορα αποδείχθηκε ότι ήταν η άδεια του μοτοποδηλάτου που είχε κλέψει στις 16 Ιανουαρίου και είχε βρεθεί και αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του! Τώρα, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές δικύκλων ο 32χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την δικογραφία για κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης