Ζευγάρι καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς στα Τρίκαλα

Ζευγάρι καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς στα Τρίκαλα

Συνελήφθη μέσα στο σπίτι του ο 59χρονος σύζυγος και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 102 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης

Ζευγάρι καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς στα Τρίκαλα
Με αιφνιδιαστική επιχείρηση οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν στα Τρίκαλα ένα ζευγάρι Ελλήνων που διακινούσαν ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή, ενώ διατηρούσαν και μια μίνι χασισοφυτεία στην πίσω αυλή της κατοικίας τους.

Πρώτη οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν την 60χρονη γυναίκα που βρισκόταν έξω από το σπίτι, έτοιμη να πάει για… διανομή ναρκωτικών αφού είχε μαζί της τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,6 γραμμαρίων! Αμέσως μετά, συνελήφθη μέσα στο σπίτι ο 59χρονος σύζυγός της και κατασχέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με 102 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η έρευνα στην αυλή αποκάλυψε και τα τέσσερα δενδρύλλια ύψους 0,7 ως 0,16 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσαν μέσα σε τρεις γλάστρες. Οι αστυνομικοί οδήγησαν το ζευγάρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διατηρούσαν και άλλη φυτεία από την οποία είχαν τρυγήσει το χασίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης