Ταξίδεψε στα Χανιά για να μάθει ότι ψηφίζει στην Αθήνα!

Ταξίδεψε στα Χανιά για να μάθει ότι ψηφίζει στην Αθήνα!

Πήγε στο εκλογικό κέντρο στο οποίο είχε ψηφίσει τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, όμως, εκεί πληροφορήθηκε ότι όχι μόνο δεν βρίσκονταν στο σωστό εκλογικό κέντρο, αλλά ήταν και σε λάθος πόλη

Ταξίδεψε στα Χανιά για να μάθει ότι ψηφίζει στην Αθήνα!
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία και στα Χανιά, ενώ απομένει περίπου μία ώρα για το κλείσιμο της κάλπης.

Ωστόσο, αν και έγκαιρα το υπουργείο Εσωτερικών είχε θέσει σε λειτουργία ειδική εφαρμογή αλλά και τηλεφωνικές γραμμές, ώστε οι πολίτες να μαθαίνουν που ψηφίζουν, δεν έλειψαν τα προβλήματα, κυρίως με ετεροδημότες που βρέθηκαν σε άλλο εκλογικό κέντρο από αυτό στο οποίο είχε οριστεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μάλιστα, το πρωί ένας ετεροδημότης πήγε σε εκλογικό κέντρο των Χανίων, στο οποίο είχε ψηφίσει τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, όμως, εκεί πληροφορήθηκε ότι όχι μόνο δεν βρίσκονταν στο σωστό εκλογικό κέντρο, αλλά ήταν και σε λάθος πόλη.

Κλείσιμο
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ετεροδημότης ψηφοφόρος, θα έπρεπε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Αθήνα, όμως δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τις αλλαγές στους εκλογικούς καταλόγους και έτσι βρέθηκε στην Κρήτη, έχοντας υποστεί διπλό κόστος...

Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης