Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτου στην Αχαΐα

Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτου στην Αχαΐα

Το πλήρωμα του περιπολικού δεν τραυματίστηκε και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, καθώς το όχημα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και ήταν αδύνατο να καταδιώξει το κλεμμένο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν νεαροί τσιγγάνοι

Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτου στην Αχαΐα
Κινδύνευσαν αστυνομικοί στην περιοχή Δρεστενάς της Αχαΐας, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που τα τερματικά τους έδειχναν ότι είναι κλεμμένο, αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στο περιπολικό τους!

Αμέσως μετά, κατάφερε να απομακρυνθεί κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Το πλήρωμα του περιπολικού δεν τραυματίστηκε και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, καθώς το όχημα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και ήταν αδύνατο να καταδιώξει το κλεμμένο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν νεαροί τσιγγάνοι. Παρά την επιχείρηση για την καταδίωξή του, οι δράστες το εγκατέλειψαν σε ένα χωράφι όπου βρέθηκε λίγο αργότερα, πρόλαβαν όμως να εξαφανιστούν τρέχοντας και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

*** Στο σπίτι του στο Αγρίνιο και σε διάφορες κρυψώνες έκρυβε τα μοτοποδήλατα και τα εξαρτήματα που έκλεβε ένας 40χρονος με πλούσιο παρελθόν σε ανάλογες κλοπές. Οι άνδρες της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν βρήκαν τρία μηχανάκια που είχε κλέψει πρόσφατα και αρκετά εξαρτήματα και τον οδήγησαν στα γραφεία τους όπου ανακρίνεται στο πλαίσιο της προανάκρισης, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης