Φθιώτιδα: «Κυνηγοί» μετάλλων κατεδάφισαν δυο κτίσματα!

Φθιώτιδα: «Κυνηγοί» μετάλλων κατεδάφισαν δυο κτίσματα!

Ηταν έτοιμοι να γκρεμίσουν και τρίτο, στο οποίο είχαν κόψει τα θεμέλια και το είχαν δέσει με συρματόσκοινο όταν τους έπιασαν στα πράσα άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας

Φθιώτιδα: «Κυνηγοί» μετάλλων κατεδάφισαν δυο κτίσματα!
Ρημαδιό έκαναν ένα εγκαταλελειμμένο εκκοκκιστήριο στην αγροτική περιοχή της Δαμάστας στην Φθιώτιδα δύο τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων, που έφτασαν στο σημείο να... κατεδαφίσουν δύο μεταλλικά κτίσματα για να αρπάξουν τα σίδερα!

Μάλιστα, ήταν έτοιμοι να γκρεμίσουν και τρίτο, στο οποίο είχαν κόψει τα θεμέλια και το είχαν δέσει με συρματόσκοινο όταν τους έπιασαν στα πράσα άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Βλέποντάς τους, οι δράστες ηλικίας 20 και 19 χρόνων μπήκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Σε ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους, βρέθηκαν φορτωμένες οι 24 σιδερένιες κολόνες που αποτελούσαν τον σκελετό των άλλων δυο κτισμάτων μαζί με πέντε μπουκάλες οξυγόνου και τρεις προπανίου και τρία φλόγιστρα που χρησιμοποίησαν για να τις αποκόψουν! Τα ευρήματα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του εκκοκκιστηρίου, ενώ τα δύο αυτοκίνητα και τα σύνεργα κατασχέθηκαν. 

Κλείσιμο
Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών τους και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

*** Ένας 26χρονος και δυο τσιγγάνοι ηλικίας 33 και 34 χρόνων συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αντιρρίου– Ιωαννίνων, τη στιγμή που μετέφεραν με ένα αγροτικό μεγάλα κομμάτια αγωγού ύδρευσης που είχαν κόψει νωρίτερα από την περιοχή της Στάνου στην Αμφιλοχία! Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και το όχημά τους κατασχέθηκε, όπως και το κλεμμένο φορτίο που αποδόθηκε στους αρμόδιους του έργου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης