Νεαρός έκλεβε laptop και tablet από γραφεία στις Σέρρες

Νεαρός έκλεβε laptop και tablet από γραφεία στις Σέρρες

Είχε καταφέρει να «μπουκάρει» σε έξι γραφεία και άλλους χώρους εργασίας και να αρπάξει διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.630 ευρώ

Νεαρός έκλεβε laptop και tablet από γραφεία στις Σέρρες
Λάτρης της τεχνολογίας ήταν ένας νεαρός που τρύπωνε σε γραφεία στην πόλη των Σερρών και «σούφρωνε» φορητούς υπολογιστές, tablet ή κινητά, κάποια από τα οποία κρατούσε ο ίδιος και άλλα πωλούσε σε έναν συνομήλικό του.

Στο διάστημα από τις 17 Δεκεμβρίου 2014 ως τις 2 Ιανουαρίου, ο 22χρονος Έλληνας δράστης είχε καταφέρει να «μπουκάρει» σε έξι γραφεία και άλλους χώρους εργασίας και να αρπάξει διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.630 ευρώ. Μερικές από αυτές βρέθηκαν στο σπίτι του, όταν οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Άλλες, βρέθηκαν στο σπίτι του δεύτερου 22χρονου στον οποίο τις είχε πουλήσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο δράστης των κλοπών κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι ελλείψει αυτοφώρου και οι δικογραφίες διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης