Άλλα τέσσερα θύματα του απατεώνα με το κλειδωμένο Ι.Χ.

Άλλα τέσσερα θύματα του απατεώνα με το κλειδωμένο Ι.Χ.

Πλούσια η δράση του 

Άλλα τέσσερα θύματα του απατεώνα με το κλειδωμένο Ι.Χ.
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου απατεώνα που έχει χτυπήσει σε όλη τη χώρα, ζητώντας δανεικά για να πληρώσει τον τεχνικό που θα του άνοιγε το αυτοκίνητό του, στο οποίο δήθεν είχε μπλοκάρει ο μηχανισμός κλειδώματος!

Μετά τη σύλληψή του στο Βόλο, όπου έκανε πλούσια ζωή σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο με τα «δανεικά και αγύριστα» που είχε πάρει από επτά περιπτερούχους και ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ, αποκαλύφθηκαν άλλοι τέσσερις ιδιοκτήτες παντοπωλείου, περιπτέρου και δυο πρακτορείων του Ο.Π.Α.Π. από τους οποίους είχε αποσπάσει 1.105 ευρώ με το ίδιο πρόσχημα! Έτσι, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και η προανάκριση συνεχίζεται.

Τα συνολικά ένδεκα (μέχρι στιγμής) θύματα στο Βόλο, από τα οποία συγκέντρωσε συνολικά 3.455 ευρώ, δεν είναι τα μόνα του απατεώνα από την Έδεσσα. Σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες «ανοιχτές» δικογραφίες από όλη την Ελλάδα, αλλά και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοιες απάτες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με ποινές φυλάκισης 28 μηνών και 15 ημερών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης