Ο παππούς που συγκίνησε τον Γιώργο Παπανδρέου στα Ιωάννινα

Ο παππούς που συγκίνησε τον Γιώργο Παπανδρέου στα Ιωάννινα

«Βάστα Γιώργο γερά, είμαι μαζί σου», φώναξε στον αρχηγό του ΚΙΔΗΣΟ κρατώντας ένα πανό με τον παππού του, Γεώργιο Παπανδρέου

Ο παππούς που συγκίνησε τον Γιώργο Παπανδρέου στα Ιωάννινα
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος βρίσκεται στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ δεν πίστευε στα μάτια του ότι έχει ένα τόσο φανατικό και… διαχρονικό θαυμαστή, έναν παππού, ο οποίος με αυθόρμητο τρόπο του επιφύλαξε μία ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική υποδοχή στο χώρο όπου εκείνος θα μιλούσε στους ψηφοφόρους του. 

Είναι ο κ. Κώστας Βάσιος χρόνια γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κρανιάς Πρέβεζας ο οποίος αν και τα χρόνια έχουν περάσει, είναι γεμάτος ενέργεια και συνεχίζει να ασχολείται με τα πολιτικά θέματα.

«Γιώργο βάστα γερά, εσένα θα ψηφίσω, όπως ψήφιζα και τον πατέρα σου και τον παππού σου», του είπε προκαλώντας συγκίνηση στο Γιώργο Παπανδρέου. Ο Γιαννιώτης γεράκος προχώρησε προς το μέρος του Γιώργου Παπανδρέου ακολούθως με ένα πανό που κρατούσε και όπου είχε τη φωτογραφία του Γεωργίου Παπανδρέου, αγκάλιασε τον Γιώργο Παπανδρέου, τον φίλησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Πάντα Παπανδρέου, μαζί σου Πρόεδρε», φώναξε κάνοντας το Γιώργο Παπανδρέου να συγκινηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης