Εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκύλο του γείτονά του!

Εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκύλο του γείτονά του!

Ο αδίστακτος δράστης είδε τον σκύλο του 34χρονου γείτονα να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του στην κοινότητα Λοφάριο της Ροδόπης και αμέσως σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε

Εκτέλεσε εν ψυχρώ το σκύλο του γείτονά του!
«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης οι αστυνομικοί, για να εντοπίσουν έναν 61χρονο Έλληνα που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον σκύλο ενός γείτονά του επειδή τον… ενοχλούσε και αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Ο αδίστακτος δράστης είδε τον σκύλο του 34χρονου γείτονα να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του στην κοινότητα Λοφάριο της Ροδόπης και αμέσως σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά, ενώ ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου έβγαινε αλλόφρων από το σπίτι του, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 34χρονος κατήγγειλε τη θανάτωση του σκύλου στο αστυνομικό τμήμα Φιλλύρας, άνδρες του οποίου ερευνούν για να εντοπίσουν τον απάνθρωπο 61χρονο, σε βάρος του οποίου έχουν σχηματίσει δικογραφία για ζωοκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης