Τρίπολη: Πιτσιρικάδες άρπαξαν τσαντάκι από γυναίκα

Τρίπολη: Πιτσιρικάδες άρπαξαν τσαντάκι από γυναίκα

Οι δυο από τους συνολικά τέσσερις ανήλικους τσιγγάνους έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών λίγη ώρα αφ’ ότου είχαν αρπάξει το τσαντάκι της 45χρονης

Τρίπολη: Πιτσιρικάδες άρπαξαν τσαντάκι από γυναίκα
Μια συμμορία ανήλικων παιδιών εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Τρίπολη και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, εκτός από αυτήν σε βάρος μιας 45χρονη γυναίκας για την οποία συνελήφθησαν δυο μέλη της.

Οι δυο από τους συνολικά τέσσερις ανήλικους τσιγγάνους έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών λίγη ώρα αφ’ ότου είχαν αρπάξει το τσαντάκι της 45χρονης, το οποίο είχε μέσα χρήματα και ένα κινητό. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και οι δυο πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, μαζί με τους γονείς του ενός και τη μητέρα του άλλου που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

*** Δυο σπίτια και μια αποθήκη σε χωριό του δήμου Σπάρτης διέρρηξε ένας ανήλικος τσιγγάνος, που ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας. Σε βάρος του 16χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρα κλοπής, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης