Πρέβεζα: «Βομβαρδίζουν» τα αυτοκίνητα με… πορτοκάλια!

Πρέβεζα: «Βομβαρδίζουν» τα αυτοκίνητα με… πορτοκάλια!

Συμμορία ανηλιών για να σπάσει πλάκα πετά σε αυτοκίνητα πορτοκάλια με κίνδυνο να χάσουν οι οδηγοί τον έλεγχο - Πολλές καταγγελίες στην αστυνομία

Πρέβεζα: «Βομβαρδίζουν» τα αυτοκίνητα με… πορτοκάλια!
Η ανόητη φάρσα μιας παρέας νεαρών, πιθανότατα ανήλικων, θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στην Πρέβεζα. Θύματά της γίνονται οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή του Υδατόπυργου, τα οχήματα των οποίων δέχονται ομοβροντίες από… εσπεριδοειδή!

Οι πιτσιρικάδες που διάλεξαν αυτό τον επικίνδυνο τρόπο για να περάσουν την ώρα τους και να διασκεδάσουν, «βομβαρδίζουν» με πορτοκάλια και μανταρίνια τα διερχόμενα αυτοκίνητα με φόβο να χάσουν τον έλεγχο οι οδηγοί και να συμβεί κάποιο τραγικό ατύχημα. Τα αλλεπάλληλα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην τοπική Αστυνομία, όμως οι νεαροί δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για την ίδια «συμμορία» ανηλίκων που τους είχε απασχολήσει και πριν από μερικούς μήνες, όταν είχαν προκαλέσει με τον ίδιο τρόπο φθορές σε αρκετά σπίτια της ίδιας περιοχής πετώντας πορτοκάλια και μανταρίνια στα παράθυρα και τις πόρτες τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης