Νέο μπαράζ με 30 συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Νέο μπαράζ με 30 συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Η πιο αποδοτική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο Ηράκλειο, ενώ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η… «πρωτεύουσα» του τζόγου Κατερίνη

Νέο μπαράζ με 30 συλλήψεις για παράνομο τζόγο
Όλο και περισσότεροι λάτρεις του τζόγου πέφτουν καθημερινά στο «δόκανο» των αστυνομικών υπηρεσιών που συνεχίζουν το σαφάρι για την καταπολέμηση του φαινομένου σε όλη την Ελλάδα. Η πιο αποδοτική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο Ηράκλειο, ενώ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η… «πρωτεύουσα» του τζόγου Κατερίνη!

*** Στο Ηράκλειο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα σε ένα καφενείο, βρήκαν οκτώ άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 49 ως 71 χρόνων να το έχουν στρώσει στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι πόκερ μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τους συνέλαβαν μαζί με την 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στην πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν 2.240 ευρώ, 567 μάρκες και δυο τράπουλες. Οι παίκτες και η 52χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης, στο καφενείο ενός 46χρονου που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ανακάλυψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον οποίο έπαιζαν πόκερ οκτώ Έλληνες θαμώνες ηλικίας 76, 63, 61, 52, 46, 43, 38 και 22 χρόνων. Οι τζογαδόροι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ κατασχέθηκαν το τραπέζι με την πράσινη τσόχα, η τράπουλα και 980 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Στην Κατερίνη, οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δυο Ίντερνετ καφέ που παρείχαν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να παίζουν το παράνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι «φρουτάκια». Στο πρώτο από αυτά, ο 37χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται, αλλά συνελήφθησαν ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 28χρονος τσιλιαδόρος που έσβησε από τις οθόνες των 23 υπολογιστών τα παράνομα παιχνίδια μόλις είδε τους αστυνομικούς. Ο κεντρικός server κατασχέθηκε και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο δεύτερο κατάστημα ενός 34χρονου και τον συνέλαβαν μαζί με έναν 38χρονο τσιλιαδόρο, που και αυτός έσβησε από τις οθόνες 33 υπολογιστών τα παιχνίδια που εμφανίζονταν. Και σε αυτή την περίπτωση, κατασχέθηκε ο κεντρικός server του καταστήματος και οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

*** Στην Ξάνθη, κατά την έφοδο ανδρών της Ασφάλειας σε ένα καφενείο συνελήφθησαν ο 31χρονος ιδιοκτήτης του που είχε διοργανώσει παιχνίδι πόκερ και οκτώ θαμώνες από τους οποίους επτά Έλληνες ηλικίας 59, 51, 38, 34, 33, 31 και 27 χρόνων και ένας 36χρονος Αλβανός. Στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι κατασχέθηκαν 147 μάρκες, δυο τράπουλες, 74 ευρώ και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Στο Αμύνταιο Φλώρινας, επτά θαμώνες ηλικίας 17 ως 31 χρόνων το είχαν στρώσει στο πόκερ στο καφενείο ενός 27χρονου που συμμετείχε στο παράνομο τυχερό παιχνίδι. Όλοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ κατασχέθηκαν 70 ευρώ, 313 μάρκες και δύο τράπουλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης