Ξάνθη: Ενέδρα σε αστυνομικό έπειτα από παρεξήγηση σε νυχτερινό μαγαζί

Ξάνθη: Ενέδρα σε αστυνομικό έπειτα από παρεξήγηση σε νυχτερινό μαγαζί

Λίγο η δυνατή ελληνική μουσική και λίγο το αλκοόλ είχαν οξύνει τα πνεύματα στο νυχτερινό κέντρο στην πόλη της Ξάνθης και οι δυο παρέες αντάλλαξαν κάποιες βαριές κουβέντες

Ξάνθη: Ενέδρα σε αστυνομικό έπειτα από παρεξήγηση σε νυχτερινό μαγαζί
η«Μανιάτικο» κράτησε μια μεγάλη παρέα την παρεξήγηση που έγινε με έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο club της Ξάνθης μαζί με έναν φίλο του. Έτσι, του έστησαν ενέδρα και όταν αποχώρησε του επιτέθηκαν.

Λίγο η δυνατή ελληνική μουσική και λίγο το αλκοόλ είχαν οξύνει τα πνεύματα στο νυχτερινό κέντρο στην πόλη της Ξάνθης και οι δυο παρέες αντάλλαξαν κάποιες βαριές κουβέντες, χωρίς ωστόσο να δώσουν συνέχεια στον καβγά. Ωστόσο, τα μέλη της πολυπληθούς συντροφιάς δεν ξέχασαν τι συνέβη και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τους δυο φίλους.

Τρεις νεαροί από την παρέα έφυγαν πρώτοι από το club, αλλά έστησαν ενέδρα σε μια πάροδο όπου περίμεναν τον αδειούχο αστυνομικό και τον φίλο του. Μόλις τους είδαν, επιτέθηκαν εναντίον του αστυνομικού και τον χτύπησαν με γροθιές τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης