Χωρίς καθυστερήσεις οι συναλλαγές στις τράπεζες

Χωρίς καθυστερήσεις οι συναλλαγές στις τράπεζες

Σε κάποια υποκαταστήματα συνταξιούχοι στήθηκαν στην ουρά από τις τρεις τα ξημερώματα προκειμένου να λάβουν τη σύνταξη του ΙΚΑ 

Χωρίς καθυστερήσεις οι συναλλαγές στις τράπεζες
Ο φόβος για τυχόν ουρές έφερε τους συνταξιούχους από πολύ... νωρίς στις τράπεζες. 

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι σε ορισμένα υποκαταστήματα ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται από τις τρεις τα ξημερώματα ώστε να πάρει σειρά προτεραιότητας.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που έρχεται από την Καλλιθέα όπου συνταξιούχοι στήθηκαν έξω από την τράπεζα ακόμα και από τις 03:00 τα ξημερώματα.


Κλείσιμο


Ο λόγος; Σήμερα καταβάλλονται οι συντάξεις του ΙΚΑ και οι δικαιούχοι έχουν από πολύ νωρίς σπεύσει στα τραπεζικά καταστήματα ώστε να τις εισπράξουν ενόψει των Χριστουγέννων.





Την ίδια στιγμή, στα γκισέ περιμένουν και όσοι πολίτες έχουν να πληρώσουν δόσεις ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας καθώς και όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις.

Πάντως η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ομαλοποιημένη και οι συναλλαγές γίνονται χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. 

Να σημειωθεί ότι όλες οι συντάξεις του Ιανουαρίου σε όλους τους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκίνησαν να καταβάλλονται στις 19 του μηνός και η καταβολή τους ολοκληρώνεται σήμερα έπειτα από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 του μήνα πιστώθηκαν οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ ενώ σήμερα καταβάλλονται οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης