Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν ένα κινητό

Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν ένα κινητό

Οι τρεις φίλοι άρπαξαν από το εσωτερικό ένα κινητό και επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη

Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν ένα κινητό
Από την Αλεξανδρούπολη έφτασαν στην Κομοτηνή για να κλέψουν τρία αμούστακα παιδιά, που διέρρηξαν ένα σπίτι την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι! Οι τρεις φίλοι άρπαξαν από το εσωτερικό ένα κινητό και επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη!

Όμως, εκεί τους περίμεναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για την κλοπή από τους συναδέλφους τους, που είχαν και την περιγραφή των τριών νεαρών ηλικίας 18, 17 και 16 χρόνων. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του, ενώ οι δράστες πήραν την άγουσα για τον εισαγγελέα.

Ένας νεαρός ήταν και ο δράστης της απόπειρας κλοπής που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στο σπίτι μιας 84χρονης γυναίκας στην κοινότητα Άνοιξη των Γρεβενών. Πρόκειται για έναν 18χρονο που μπήκε στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, αλλά τράπηκε σε φυγή μόλις είδε την ηλικιωμένη. Τα στοιχεία του εξακριβώθηκαν τώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Δεσκάτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης