Αλβανίδα μαστροπός εξέδιδε νεαρή Βουλγάρα

Αλβανίδα μαστροπός εξέδιδε νεαρή Βουλγάρα

Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων σε βαθμό πταίσματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης

Αλβανίδα μαστροπός εξέδιδε νεαρή Βουλγάρα
Υπόθεση… αλλοδαπών ήταν η παροχή σεξουαλικών «υπηρεσιών» σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Κατερίνη! Αλλοδαπή από την Αλβανία ήταν η ιδιοκτήτρια, αλλοδαπή από τη Βουλγαρία η εργαζόμενη που εκδιδόταν παράνομα στους πελάτες.

Το ότι το μπαρ είχε μετατραπεί σε στέκι αγοραίου έρωτα για τους «μυημένους» θαμώνες, πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και έπιασαν στα πράσα την 25χρονη Βουλγάρα επί τω έργω, χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό υγείας αλλά ούτε και άδεια εργασίας.

Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων σε βαθμό πταίσματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης μαζί με την 42χρονη Αλβανίδα ιδιοκτήτρια του καταστήματος σε βάρος της οποία ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία. Στο μπαρ κατασχέθηκαν 120 ευρώ, ως προερχόμενα από την παροχή «ροζ» υπηρεσιών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης