Τσάκωσαν τον λαθροθήρα πριν σκοτώσει θηράματα

Τσάκωσαν τον λαθροθήρα πριν σκοτώσει θηράματα

Παραδέχθηκε ότι έψαχνε για πέρδικες ή λαγούς, αλλά δεν είχε εντοπίσει κανένα κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα 

Τσάκωσαν τον λαθροθήρα πριν σκοτώσει θηράματα
Τι δουλειά μπορεί να είχε πάνω στο βουνό μέσα στη νύχτα ένας… υδραυλικός; Αυτό αναρωτήθηκαν και οι θηροφύλακες της περιοχής Αρχαγγέλου στη Ρόδο, που είδαν το αυτοκίνητο ενός 46χρονου κατοίκου της περιοχής να κατευθύνεται προς την κορυφή!

Όπως ήταν επόμενο, θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις του αλλά δεν τον ακολούθησαν για να μην τους αντιληφθεί. Τον περίμεναν να κατεβεί από το βουνό και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ, καθώς ο 46χρονος οδηγός κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο με την κάννη έξω από το παράθυρό του, έτοιμο για χρήση καθώς είχε μέσα πέντε φυσίγγια από τα οποία ένα στη θαλάμη!

Κλείσιμο
Ο υδραυλικός παραδέχθηκε ότι έψαχνε για πέρδικες ή λαγούς, αλλά δεν είχε εντοπίσει κανένα κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παράνομη θήρα, ενώ το κυνηγετικό του όπλο κατασχέθηκε.

Ο 48χρονος άνδρας που συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δεν ήταν λαθροθήρας. Ήταν, όμως, πάνοπλος έχοντας στο αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών, ένα σουγιά με λάμα έξι εκατοστών και ένα κλομπ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης