Έπαιζαν πόκερ στο Ηράκλειο και «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο

Έπαιζαν πόκερ στο Ηράκλειο και «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Έπαιζαν πόκερ στο Ηράκλειο και «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο
Με ένδεκα νέες συλλήψεις συνεχίστηκε το «σαφάρι» των αστυνομικών αρχών στην Κρήτη για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου. Στην πρώτη περίπτωση, οι θαμώνες ενός καφενείου στο Ηράκλειο το είχαν στρώσει στο χαρτοπαίγνιο και στη δεύτερη στο Ρέθυμνο περίμεναν να σερβιριστούν... «φρουτάκια»!

Η 33χρονη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του καφενείου στο Ηράκλειο, όπου έκαναν έλεγχο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.  απουσίαζε και αναζητείται. Συνελήφθησαν, όμως, εννέα θαμώνες που έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι πόκερ «Texas Hold 'em» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η 27χρονη Ελληνίδα υπεύθυνη του καταστήματος. Στην πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν τέσσερις τράπουλες και 1.004 μάρκες που αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά. Το καφενείο δεν διέθετε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, ήταν όμως εξοπλισμένο με παράνομο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Θαμώνες δεν υπήρχαν σε ένα άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, όταν μπήκαν για έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας, όμως ο 54χρονος ιδιοκτήτης  είχε θέσει σε λειτουργία τέσσερις υπολογιστές που ήταν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και συνδεδεμένοι με κερματοδέκτες, οι οποίοι έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι «φρουτάκια». Ο 54χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης