Κέρκυρα: Διέρρηξαν εκκλησία και άδειασαν το παγκάρι

Κέρκυρα: Διέρρηξαν εκκλησία και άδειασαν το παγκάρι

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για κλοπή κατά συναυτουργία και για κλοπή, ενώ ο 28χρονος συνεργός του αναζητείται

Κέρκυρα: Διέρρηξαν εκκλησία και άδειασαν το παγκάρι
Αν δεν τον έβρισκαν να κινείται με κλεμμένη μοτοσικλέτα, δεν θα μπορούσαν να συλλάβουν τον ιερόσυλο που διέρρηξε μια εκκλησία οι άνδρες της Ασφαλείας στην Κέρκυρα! Το αυτόφωρο είχε παρέλθει για την κλοπή από το ναό, όχι όμως και για την κλοπή της μηχανής.

Ο 23χρονος τσιγγάνος είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε την περασμένη Τρίτη κι έτσι κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της. Από την προανάκριση, όμως, αποκαλύφθηκε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης είχε διαρρήξει μια εκκλησία στην πόλη της Κέρκυρας μαζί με έναν 28χρονο συνεργό του και είχαν αρπάξει 200 ευρώ από το παγκάρι. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για κλοπή κατά συναυτουργία και για κλοπή, ενώ ο 28χρονος αναζητείται.

*** Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Ρόδου έπεσε ένας 37χρονος Έλληνας που κατηγορείται ότι διέπραξε δυο διαρρήξεις την περασμένη δευτέρα και Τρίτη. Στην πρώτη περίπτωση παραβίασε το σπίτι μιας 35χρονης και άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά και στη δεύτερη δεν βρήκε κάτι να κλέψει και έφυγε άπρακτος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβε να ξεφύγει μια 29χρονη Ελληνίδα που τρύπωσε κρυφά στο γραφείο του καταστήματος ενός 68χρονου στη Βέροια και «βούτηξε» 70 ευρώ. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν τα χρήματα πάνω της και τα παρέδωσαν στον 68χρονο. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 
Βέροιας για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης