Καβάλα: Χτύπησε και λήστεψε ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Καβάλα: Χτύπησε και λήστεψε ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Όταν η 52χρονη ιδιοκτήτρια έμεινε μόνη, όρμησε ξαφνικά μέσα και την χτύπησε με τα χέρια του τραυματίζοντάς την

Καβάλα: Χτύπησε και λήστεψε ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ
Στιγμές τρόμου έζησε η ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Ελευθερούπολη Καβάλας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο κακοποιό ο οποίος εισέβαλε στο εσωτερικό, της επιτέθηκε και την χτύπησε για να αρπάξει τις εισπράξεις.

Ο δράστης φαίνεται πως καραδοκούσε έξω από το πρακτορείο, περιμένοντας να φύγουν όλοι οι πελάτες. Μόλις η 52χρονη ιδιοκτήτρια έμεινε μόνη, όρμησε ξαφνικά μέσα και την χτύπησε με τα χέρια του τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, βγήκε τρέχοντας στο δρόμο όπου είχε αφήσει το συνεργό του με μια μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η τοπική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Σαντορίνη: Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη κατοχή όπλου
Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε ληστείες ή άλλα αδικήματα ερευνούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας για έναν 36χρονο Έλληνα που συνέλαβαν στη Σαντορίνη μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, όπου βρήκαν ένα πιστόλι κρότου με δυο γεμιστήρες και 50 φυσίγγια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης