Πάτρα: Aπείλησε με καλάσνικοφ υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου

Πάτρα: Aπείλησε με καλάσνικοφ υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου

«Θα σας σκοτώσω όλους» τους είπε - Νωρίτερα είχε λογομαχήσει με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης - Ευτυχώς το όπλο αποδείχθηκε ρέπλικα

Πάτρα: Aπείλησε με καλάσνικοφ υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου
Τρόμος τα ξημερώματα της Παρασκευής για τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους γνωστού νυχτερινού κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας, όταν μετά από διαπληκτισμό ένας πελάτης, άρπαξε ένα όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε για να τους απειλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, δράστης είναι ένας 35χρονος από τον Ερύμανθο. Κάποια στιγμή ο 35χρονος λογομάχησε έντονα με το αφεντικό αλλά και υπαλλήλους του καταστήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και αρχικά αποφάσισε να φύγει αν και ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένος.

Τελικά, όμως, δεν έφυγε, αλλά πήγε στο αυτοκίνητό του, έδεσε ένα μαντήλι στο πρόσωπό του για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και άρπαξε ένα Καλάσνικοφ που είχε στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματός του.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μπήκε στο μαγαζί και απείλησε πως θα τους σκοτώσει όλους. Ευτυχώς, μετά από λίγη ώρα και αφού ηρέμησε αποχώρησε, δίχως να πυροβολήσει.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από λίγες ώρες, το απόγευμα της Παρασκευής, ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ εντοπίστηκε και το καλάσνικοφ το οποίο τελικά αποδείχθηκε ρεπλίκα, ενώ δεν είχε και γεμιστήρα.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης