Βέροια: Συνέλαβαν ανήλικο για 15 κλοπές και μια ληστεία

Βέροια: Συνέλαβαν ανήλικο για 15 κλοπές και μια ληστεία

Ήταν μέλος τετραμελούς σπείρας - Έχουν συλληφθεί οι τρεις, αναζητείται ο τέταρτος

Βέροια: Συνέλαβαν ανήλικο για 15 κλοπές και μια ληστεία
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται ένας 17χρονος Έλληνας, μέλος της σπείρας που είχε διαπράξει μια ληστεία, 12 διαρρήξεις και τρεις κλοπές οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και Πέλλας. Σε βάρος του ανήλικου κακοποιού είχε εκδοθεί ένταλμα, βάσει του οποίου εντοπίστηκε στη Βέροια και συνελήφθη.

Ο νεαρός συμμετείχε στη ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πατρίδα Ημαθίας, όπου οι τέσσερις δράστες απείλησαν τον υπάλληλο με κυνηγετική καραμπίνα και άρπαξαν 1.530 ευρώ. Το όχημα με το οποίο διέφυγαν και είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από τη Βέροια, το εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση. Όμως, δυο από αυτούς ηλικίας 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν.

Ο 17χρονος αναζητούνταν μαζί με το τέταρτο μέλος της σπείρας, έναν 21χρονο, ενώ από την προανάκριση είχε προκύψει η εμπλοκή των τεσσάρων μελών της σπείρας σε συνολικά 15 κλοπές με λεία μετρητά, κοσμήματα, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 6.925 ευρώ. Σε βάρος όλων είχε σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Χθες το πρωί δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης, από του Τμήματος Βέροιας, για περιπτώσεις  Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο άτομα, τα οποία μαζί με τον 17χρονο συλληφθέντα και ακόμα έναν 21χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένοπλης ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πατρίδα Ημαθίας, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχαν διαπράξει – διαρρήξεις σε Ημαθία και Πέλλα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης