Κρήτη: Εχουν ρημάξει τους δημοτικούς χώρους πρασίνου στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Εχουν ρημάξει τους δημοτικούς χώρους πρασίνου στο Ρέθυμνο

Στόχοι κλοπών γίνονται ακόμα και οι πάσσαλοι των παρτεριών αλλά και τα λάστιχα ποτίσματος του δήμου και η τοπική δημοτική αρχή προειδοποιεί ότι οι δράστες που θα συλληφθούν θα  αντιμετωπίσουν κατηγορία για φθορές σε δημόσια περιουσία

Κρήτη: Εχουν ρημάξει τους δημοτικούς χώρους πρασίνου στο Ρέθυμνο
Ρομαντισμός και ευαισθησία διακρίνουν τους άγνωστους προς το παρόν κλέφτες που έχουν ρημάξει τους δημοτικούς χώρους πρασίνου στο Ρέθυμνο, κλέβοντας τα... λουλούδια μαζί με τις βάσεις στις οποίες είναι φυτεμένα! Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, αφήνουν τα... ξεραμένα δικά τους σε αντικατάσταση!

Οι ασυνήθιστες κλοπές, που γίνονται όλο και πιο συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν γίνει αντιληπτές από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι δράστες έχουν αδυναμία στα... πολύχρωμα κυκλάμινα, τα οποία ξεριζώνουν μαζί με τα πήλινα κιούπια στα οποία είναι φυτεμένα στα παρτέρια! Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτός που τα πήρε άφησε στη θέση τους μία σπασμένη πλαστική γλάστρα με ξεραμένα γεράνια!   

Εκτός από τα λουλούδια, όμως, στόχοι κλοπών γίνονται ακόμα και οι πάσσαλοι των παρτεριών αλλά και τα λάστιχα ποτίσματος του δήμου και η τοπική δημοτική αρχή προειδοποιεί ότι οι δράστες που θα συλληφθούν θα  αντιμετωπίσουν κατηγορία για φθορές σε δημόσια περιουσία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης