Ρόδος: Τα αδέρφια τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για τη δολοφονία της γιαγιάς τους

Ρόδος: Τα αδέρφια τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για τη δολοφονία της γιαγιάς τους

Υπόνοιες για εμπλοκή και τρίτου ατόμου στη δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης


Ρόδος: Τα αδέρφια τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για τη δολοφονία της γιαγιάς τους
Ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, το δεύτερο σκέλος της κυρίας ανάκρισης με κατηγορούμενους την 29χρονη και τον 26χρονο αδερφό της για τη δολοφονία της 69χρονης γιαγιάς τους Ουρανίας Γερόλυμου, την 3η Νοεμβρίου 2014, για μία τηλεόραση.

Οι δύο κατηγορούμενοι στις 7 Νοεμβρίου είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι στο σκέλος της υπόθεσης που αφορά στο φόνο. Κλήθηκαν να απολογηθούν και για την κατηγορία της ληστείας από κοινού από την οποία επήλθε ο θάνατος.

Η 29χρονη ενώπιον της Ανακρίτριας αρνήθηκε και χθες οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα και υποστήριξε ότι η δολοφονία διεπράχθη από τον αδερφό της. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε τρεις καταθέσεις, που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και τόνισε ότι από το περιεχόμενό τους προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια και χρονική συνέπεια ότι ο αδερφός της ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα μιλούσε σε γνωστούς και φίλους του για την ύπαρξη μίας τηλεόρασης, την οποία και επιθυμούσε να πωλήσει.

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας τις καταθέσεις του αδερφού της, τόνισε ότι ψεύδεται ισχυριζόμενος ότι πληροφορήθηκε από εκείνη μετά τις 21:00 ότι είχε σε προγενέστερο χρόνο δήθεν αφαιρέσει την τηλεόραση της γιαγιάς τους, ενώ υπάρχουν τρεις μαρτυρίες, η μία μάλιστα ένορκη, ότι εκείνος συζητούσε για την τηλεόραση ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014 και λίγο μετά τις 17:00.

Ο αδερφός της από την άλλη υποστηρίζει ότι ήταν η αδερφή του, που σκότωσε την 69χρονη γιαγιά τους. Χθες μάλιστα πιθανολόγησε ότι στο φόνο υπάρχει ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και ένα τρίτο άτομο, αλκοολικός, με τον οποίο είχε σχέση η αδελφή του, ο οποίος είναι βίαιος. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η αδερφή του τον είχε ενημερώσει ότι η γιαγιά τους ήταν λιπόθυμη και ότι ο ίδιος δεν μπήκε στο διαμέρισμα. Υποστηρίζει ακόμη ότι πήγε στην οικία της αδελφής του γύρω στις 21:00 για να δανειστεί το μηχανάκι της.

Και στο παρελθόν όπως κατέθεσε ο 26χρονος, η αδερφή του απειλούσε την γιαγιά της και της έπαιρνε συνεχώς λεφτά.

Πηγή: dimokratiki




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης