Χανιά: Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά σε 20 ημέρες πρώην δημοτική σύμβουλος

Χανιά: Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά σε 20 ημέρες πρώην δημοτική σύμβουλος

Άγνωστοι παραβίασαν και έκλεψαν το σπίτι της Νίκης Αποστολάκη και μετά από λίγες ημέρες το γραφείο της

Χανιά: Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά σε 20 ημέρες πρώην δημοτική σύμβουλος
Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, έπεσε η πρώην δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Νίκη Αποστολάκη, καθώς άγνωστοι παραβίασαν και έκλεψαν το σπίτι της και μετά από λίγες ημέρες το γραφείο της.

Οι δράστες πριν από είκοσι ημέρες, χρησιμοποιώντας λοστό, έσπασαν την κλειδαριά του σπιτιού της και ανενόχλητοι έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, άγνωστοι παραβίασαν, δρώντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σπάζοντας δηλαδή την πόρτα με λοστό, το γραφείο της κ. Αποστολάκη, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων.

Κλείσιμο
Αυτή τη φορά όμως οι δράστες έφυγαν χωρίς λεία προκαλώντας όμως υλικές ζημιές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα.



Όπως δηλωσε η πρώην δημοτική σύμβουλος στο flashnews.gr, το πρωί της Τετάρτης που πήγε στο γραφείο της αντίκρυσε την σπασμένη πόρτα και όταν εισήλθε στο χώρο συνειδητοποίησε ότι για δεύτερη φορά έπεσε θύμα διάρρηξης. Οι δράστες δεν βρήκαν χρήματα ενώ από το γραφείο δεν λείπουν έγγραφα ή οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας.

Οι αστυνομικές αρχές συνδέουν τα δύο περιστατικά και εκτιμούν ότι οι δράστες που έκλεψαν το σπίτι της κ. Αποστολάκη είναι οι ίδιοι που διέρρηξαν και το χώρο του γραφείου της.



Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την  ημέρα του συμβάντος, δεν καταγράφηκε άλλο περιστατικό διάρρηξης ή κλοπής στο κτίριο που στεγάζεται το γραφείο της πρώην δημοτικής συμβούλου.

Πηγή: flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης