Καβάλα: Σε ένα πρωινό έκανε τέσσερις κλοπές

Καβάλα: Σε ένα πρωινό έκανε τέσσερις κλοπές

Συνελήφθη ένας 26χρονος που είχε αδυναμία στο... αλκοόλ, ένα «πάθος» που στάθηκε αιτία για να λήξει άδοξα η «καριέρα» του ως κλέφτης

Καβάλα: Σε ένα πρωινό έκανε τέσσερις κλοπές
Το πάθος του για το αλκοόλ ήταν η αιτία να τερματίσει άδοξα την... «καριέρα» του κλέφτη ένας νεαρός, που διέπραξε μέσα σε ένα πρωινό τέσσερις κλοπές από καταστήματα και το σταθμό του ΚΤΕΛ στη Χρυσούπολη Καβάλας αρπάζοντας μεταξύ άλλων ακόμη και... ασυνόδευτα δέματα.

Ο υπάλληλος του καταστήματος από το οποίο ο 26χρονος αποπειράθηκε να κλέψει έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τον πήρε είδηση και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια. Όμως, οι έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην περιοχή απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 445 ευρώ, μια ηλεκτρική και δυο ηλεκτρονικές συσκευές, τρία κοσμήματα, μια πιστωτική κάρτα, μια  συσκευασία παιδικού παιχνιδιού, μια ζακέτα και ένα ζευγάρι γάντια που τα περισσότερα τα είχε αρπάξει από δυο καταστήματα, καθώς και ένα δέμα που είχε «βουτήξει» από τον τοπικό σταθμό του ΚΤΕΛ.

Κλείσιμο
Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται από πού προέρχονται καθώς ο σεσημασμένος για κλοπές 26χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης