Πτολεμαΐδα: Οι διαρρήκτες είχαν αδυναμία στα video games

Πτολεμαΐδα: Οι διαρρήκτες είχαν αδυναμία στα video games

Όταν έγινε έρευνα στα σπίτια των δραστών, όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε αυτό του 32χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Πτολεμαΐδα: Οι διαρρήκτες είχαν αδυναμία στα video games
Για την... ψυχαγωγία τους φρόντιζαν οι δυο νεαροί Έλληνες διαρρήκτες που «χτύπησαν» ένα σπίτι στην Πτολεμαΐδα, αφού τα μόνα που έκλεψαν ήταν ηλεκτρονικές συσκευές για να απολαμβάνουν τα... video games στα οποία ήταν εθισμένοι! Δεν πρόλαβαν, όμως, να τα απολαύσουν.

Οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τα ίχνη των δυο δραστών ηλικίας 27 και 32 χρόνων, οι οποίοι είχαν τρυπώσει στην κατοικία ενός 30χρονου παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και είχαν αρπάξει από μέσα μια τηλεόραση, μια παιχνιδομηχανή, ένα τηλεχειριστήριο, δυο χειριστήρια και τρία ηλεκτρονικά παιχνίδια συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Όταν έγινε έρευνα στα σπίτια των δραστών, όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε αυτό του 32χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης